Select Page

Facebook

Ik heb eerder een stukje over ‘Hyves’ geschreven en dat geldt nog steeds voor (in mijn ogen) de vervanger / grote broer Facebook.

Soms zie ik mensen die niet alleen de wereld maar vooral zichzelf veel te serieus nemen waardoor er, ook op ‘Sociale Media’, discussies ontstaan (en dan druk ik het nog netjes uit) waarover je je af kunt vragen of dit ook aan een bak koffie zo was gelopen.

Mocht ik dus ooit iemand, onbedoeld!, op de tenen trappen dan is bovenstaande bij deze een uitnodiging dit aan een bak koffie uit te praten.

[hr]

In mijn boek ben ik bv. zeer uitgesproken over de wijze waarop sommige mensen omgaan met Sociale Media en de daarbij horende smart(?)phones en tablets.

Ook daar altijd vanuit een positieve insteek.

Ondertussen is ook Facebook wel heel erg leuk; ik kom mensen tegen die ik jaren niet gezien heb maar wel een deel van mijn leven hebben uitgemaakt.

Als ik met al die mensen een bak koffie (of beter een borrel) zou moeten drinken zou het tè gezellig worden maar zou ik niet meer toekomen aan de andere dingen.

Zelfs het bijhouden van al die media kost mij veel tijd omdat een reactie altijd weer een reactie oproept en er steeds meer oude bekenden ‘mee gaan doen’.

Als ik mag kiezen ga ik liever hardlopen of fietsen dan, nog langer dan strikt noodzakelijk 🙂 , achter de computer zitten.

Ik zal regelmatig ‘de verschillende bronnen’ checken maar een reactie van mijn kant kan dus ‘wat langer duren’.

klik hier om naar mijn Facebook-pagina te gaan.

Ronald Van De Buld

Maak je eigen badge