Select Page

epub versie onderzoeksresultaten beschikbaar !

na het rondsturen van mijn onderzoeksresultaten (vlak voor de vakantie, een eeuwigheid geleden inmiddels) kreeg ik enkele reacties waarin gevraagd werd om een epub-versie.

nu ben ik zelf, nog, niet in het bezit van een iPad, Kindle, eReader enz. (de inmiddels bejaarde tablet PC voldoet zolang er nog geen budget voor dit soort zaken beschikbaar is : – ) maar ook hier is de “klant” koning en ben ik zelf altijd nieuwsgierig naar nieuwe mogelijkheden!

Geen mooiere dag dan een dag waarop je iets kunt leren en na een kort onderzoekje op internet ben ik uitgekomen op http://www.2epub.com/

Op deze site kun je, gemakkelijk, een document omzetten naar epub-formaat. (wat dus geschikt is voor e-Readers, meer informatie daarover via deze link).

ik heb de laatste versie van het document (1.2 met daarin enkele wijzigingen nav reacties) omgezet naar dit formaat en beloof bij deze dat ik dit vanaf nu bij iedere nieuwe versie beschikbaar zal stellen !

epub versie “maatregelen om op een goede, gezonde wijze om te gaan met Information Overload”

natuurlijk is de “gewone” versie ook beschikbaar!