Select Page

 

Om te kunnen kiezen uit het grote aantal opleidingsinstituten voert de onafhankelijke keuringsinstantie Cedeo klanttevredenheidsonderzoeken uit waardoor Cedeo een kwaliteitswaarborg is voor trainingen gebaseerd op klanttevredenheid.

Met de keuze voor een CEDEO-erkende leverancier weet u zeker dat u een keuze maakt voor een van de betere opleidingsinstituten; slechts vijf procent van de opleidingsinstituten heeft een CEDEO-erkenning!

We zijn er trots op dat BrainStudio voor de derde keer op rij een glansrijke score behaald heeft voor zowel de open- als de maatwerk trainingen.

Bovenstaande met dank aan de gecertificeerde BrainStudio Trainers!

BrainStudio werkt alleen met gecertificeerde trainers die persoonlijk zijn opgeleid door de grondlegger van de Brain Trainingen in Nederland: Jan-Willem van den Brandhof.

De trainers volgen een uitgebreid opleidingstraject en worden regelmatig bijgeschoold.
Kwaliteit is voor ons heel belangrijk en een Cedeo certificering maakt het voor u makkelijker om een goed opleidingsinstituut te kiezen.

Cedeo stelt het volgende vast:

Onderscheidend kenmerk van BrainStudio is de sterke focus op continue innovatie, voorkomend uit het streven van het bureau om ‘voorop te blijven lopen’. 
Regelmatige nieuwe producten en dienstverlening illustreren de innovatieve aanpak. 
Een duidelijk voorbeeld daarvan is het BrainStudio Brain Performance System. 
Dit systeem gaat ervan uit, dat drie zaken nodig zijn om te overleven in het informatietijdperk:
het vermogen om keuzes te maken en doelen te stellen 
(waarbij het BrainStudio Life Management System ondersteuning biedt), het vermogen om te ontspannen, en als laatste de beheersing van technieken om sneller te leren en informatie te verwerven, bijvoorbeeld middels Braintrainingen, trainingen Mind Mappen en Snellezen.

Ook het Follow up-systeem, dat feedback via internet mogelijk maakt, is een innovatie: 
de software hiervoor is ontwikkeld door Harvard University, de inhoud door BrainStudio; deelnemers kunnen hiervan na afloop van de trainingen gratis gebruik maken.

Met de virtual classroom speelt BrainStudio met een innovatief e-learning systeem in op de ontwikkeling dat mensen in eigen tijd en tempo, op locaties ‘wereldwijd’, zo efficiënt mogelijk, in zo kort mogelijke tijd, willen leren. Mede op grond van de hiervoor vermelde ontwikkelingen neemt de internationale belangstelling voor het BrainStudio-aanbod sterk toe, wat er toe leidt dat het bureau in toenemende mate ook internationaal actief is.

Over de trainers vermeldt Cedeo:
“De trainers van BrainStudio zijn goed thuis in de materie en zijn van goede kwaliteit. 
Ze zijn één van de weinige die deze constellatie van thema’s brengt en blijven goed bij met ontwikkelingen in de materie en actualiseren hun kennis en kunde goed.”