Select Page

Het hele weekend, waarin ik normaal mijn wekelijkse lange afstand loop, op de schaats gestaan waardoor ik zondag alleen een korte interval (in de ochtend) en een rustige 6  (later op de dag met Eveline, tussen het schaatsen door) had gelopen.

Het komt natuurlijk niet vaak voor dat je op natuurijs kunt schaatsen dus ook wij zijn hier iedere dag aan het schaatsen.

Aanstaande zondag is echter wel Groet uit Schoorl waar ik een 30 loop en eigenlijk wilde ik voor die tijd nog wel die wekelijkse lange afstand in de benen hebben.

Gisteren gekozen voor een groter rondje dan normaal (26) en uiteindelijk uitgekomen op 33 KM.
(waarvan bijna 10, heerlijk, over het strand). Ik zal later een stukje schrijven over mijn trainingsschema voor de marathon maar voor mijzelf (ondanks het feit dat ik in discussies met mensen die er wel verstand van hebben  regelmatig hoor dat je niet meer dan 30 moet lopen) wil ik graag een paar x een langere afstand (max. 35) gelopen hebben.

Gisteren was dat dus 33 en toen ik thuis kwam, waar een heerlijk bad op mij te wachten stond; ze bestaat die ideale vrouw , zag ik direct al onze schaatsen liggen in de gang.
Natuurlijk stonden we s’middags weer op het ijs met de jongens (eind van de middag op onze eigen ijsbaan achter het huis) en s’avonds nog een uurtje op de echte ijsbaan.

Mooie is dat de zware benen vandaag heel erg meevallen !

Jelle is vanmiddag laat uit, Hidde heeft een feestje en Steijn gaat met vriendjes schaatsen dus ik kan vanmiddag mooi, rustig een uurtje uit fietsen !

ps dat het gisteren echt koud was bewijst de foto hieronder 🥶😀