Warning: Use of undefined constant ADDTHIS_SSI_PRODUCT_CODE - assumed 'ADDTHIS_SSI_PRODUCT_CODE' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/e/8/b/buld.nl/httpd.www/wp-content/plugins/addthis-social-sign-in/addthis_social_sign_in.php on line 12 Warning: Use of undefined constant ADDTHIS_SSI_AT_VERSION - assumed 'ADDTHIS_SSI_AT_VERSION' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/e/8/b/buld.nl/httpd.www/wp-content/plugins/addthis-social-sign-in/addthis_social_sign_in.php on line 13 Warning: Declaration of gtrans::widget($args) should be compatible with WP_Widget::widget($args, $instance) in /customers/e/8/b/buld.nl/httpd.www/wp-content/plugins/gtrans/gtrans.php on line 263 Woon-werk NXP - Buld.nl

Woon werk is inmiddels een standaard activiteit ‘waar de opdracht ook is’! (zie hier Dordrecht en Utrecht)
Dit keer vanaf NXP (Eindhoven) wat inderdaad ‘iets verder van Schagen ligt’ 🙂

Normaal blijf ik maandagavond slapen (fiets achterin om maandagavond hier in de prachtige omgeving te fietsen) maar vandaag dus op de fiets terug naar huis.
Weet niet precies wat er mis is gegaan met de route die ik had voorbereid maar ‘het ging niet helemaal lekker’.

Het idee was om, in voorbereiding op ‘de volledige route Limburgs Mooiste’ over 2 weken, op een Wattage van max. 200 te trappen. Cadans boven de 95 en verder vooral niet op de hartslag letten.

Dan is het lekker als je niet (zelfs op een ‘rechte weg’ 🙂   ) steeds een piepje krijgt op je Garmin dat je een afslag moet nemen.

In de stad was het helemaal een drama en werd het een paar keer (vooral dinsdagmiddag in Eindhoven) ‘comedy capers’ met 2 X hetzelfde rondje.