Warning: Use of undefined constant ADDTHIS_SSI_PRODUCT_CODE - assumed 'ADDTHIS_SSI_PRODUCT_CODE' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/e/8/b/buld.nl/httpd.www/wp-content/plugins/addthis-social-sign-in/addthis_social_sign_in.php on line 12 Warning: Use of undefined constant ADDTHIS_SSI_AT_VERSION - assumed 'ADDTHIS_SSI_AT_VERSION' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/e/8/b/buld.nl/httpd.www/wp-content/plugins/addthis-social-sign-in/addthis_social_sign_in.php on line 13 Warning: Declaration of gtrans::widget($args) should be compatible with WP_Widget::widget($args, $instance) in /customers/e/8/b/buld.nl/httpd.www/wp-content/plugins/gtrans/gtrans.php on line 263 Groet Uit Schoorl 18 'op Marathontempo' (ok 'hartslag') - Buld.nl

Doel voor vandaag was een 30 te lopen op Marathon-tempo en dan dus i.d.d. Marathon-hartslag: 165.

Missie is geslaagd maar de tijd per km. viel tegen; vorige week in Eindhoven nog een 15 gelopen waarbij ik af en toe voor mijn gevoel te hard ging en daarom maar met een iets lagere hartslag gelopen (tussen 160 en 165 in) maar daar liep ik 5:15 gem.

Daarom eigenlijk wel verwacht dat ik vandaag onder de 5:20 zou lopen maar dat werd 5:31. Wel weer heerlijk gelopen om daarna de finish van alle ‘vrienden en bekenden’ op de 10 te bekijken. Voelde mij daarbij wel erg schuldig dat ik met een patatje oorlog aan de finish stond terwijl al die toppers (Schoorl is NK10KM) over de finish stuiterde :-).

Het doel v.w.b. de hartslag is dus ‘netjes gehaald’: rechte lijn met een gem. van 165. Versnelling op het einde zorgt ervoor dat de ‘opstartfase weggepoetst wordt’.