Warning: Use of undefined constant ADDTHIS_SSI_PRODUCT_CODE - assumed 'ADDTHIS_SSI_PRODUCT_CODE' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/e/8/b/buld.nl/httpd.www/wp-content/plugins/addthis-social-sign-in/addthis_social_sign_in.php on line 12 Warning: Use of undefined constant ADDTHIS_SSI_AT_VERSION - assumed 'ADDTHIS_SSI_AT_VERSION' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/e/8/b/buld.nl/httpd.www/wp-content/plugins/addthis-social-sign-in/addthis_social_sign_in.php on line 13 Warning: Declaration of gtrans::widget($args) should be compatible with WP_Widget::widget($args, $instance) in /customers/e/8/b/buld.nl/httpd.www/wp-content/plugins/gtrans/gtrans.php on line 263 2 paar (precies dezelfde :-) hardloopschoenen en 1 wondersok - Buld.nl

2 paar (precies dezelfde 🙂 hardloopschoenen en 1 wondersok

Normaal gesproken koop ik mijn schoenen altijd bij de Runnersworld in Hoorn.

Dit geldt voor de laatste 8 paar waarbij dit altijd Assics Gel Kayano’s zijn geweest.

(zie foto’s hieronder)

Dit keer mijn schoenen online gekocht omdat ik voelde dat ik snel nieuwe
nodig had en het die week niet uitkwam “om te rijden”.

Alsof het zo moest zijn had ik direct bij de eerste loopjes last van mijn (linker)voet.

Onder de bal van mijn voet zat “iets” waardoor ik mijn schoen niet goed
afwikkelde waardoor ik mijn voet anders neerzette wat weer een soort
“kneuzingsgevoel”(!?) veroorzaakte.

Van alles geprobeerd (schoenen minder strak, andere sokken,
Garmin Footpod aan de andere schoen enz) maar niets hielp.

Nog eigenwijs de Boerenkoolloop gedaan op deze schoenen (wel een PR 🙂
maar uiteindelijk toch maar nieuwe gehaald bij Runnersworld.

Vreesde al voor mijn 7e marathon maar gelukkig was het met de
nieuwe nieuwe schoenen direct “ouderwets”.

Merkte wel dat ik door het verkeerde stappen
(tijdens de vele kilometers in de marathonvoorbereiding)
“een pijntje” had opgelopen maar Eveline toverde
ook nog eens een “wondersok”
(ooit gekocht voor Jelle die door zijn enkel was gegaan met zaalvoetbal)
tevoorschijn die goed ondersteunde.

Geen pijn meer waarbij ik mij direct besefte hoe irritant het is “als je iets hebt”.

Oude nieuwe schoenen teruggestuurd
(met bovenstaande verklaring in het Engels 🙂 en
nu maar afwachten wat de reactie is.

3 generaties Assics

links de laatste 3 paren Kayano’s